Eivissa Universal, es un foro libre de opinión para diferenciar la izquierda de la derecha por lo que haga, no por lo que diga, para poder publicar todo aquello que la oficialidad no te publica y donde cabe todo el mundo, los de aquí y los de allí, sería muy bueno que lo hicierámos divertido.

viernes, 20 de febrero de 2009

¿comienza la purga?

En Eivissa Universal nos jactamos de tener un gran equipo de investigacion, y una vasta red de colaboradores, por ello a parte de leer la hoja dominical del las iglesias, también leemos el BOIB y leyendo leyendo nos encontramos con esto:




BOIB, Butlletí Oficial > BOIB Núm 014 - 29 / gener / 2009

Num. 1277
En compliment de l’article 44 del Reglament d’Organització,
Funcionament i Règim Jurídic de les Corporacions Locals, es fa públic el
següent Decret de l’Alcaldia:



DECRET.- Vist el Decret de data 18 de juny de 2007 mitjançant el qual es va determinar la estructura organitzativa de l’Ajuntament d’Eivissa i es nomenava al Sr. Ricardo Albin Pascual Regidor de Recursos Humans i Seguretat Ciutadana.



Atesa la conveniència d’atribuir la direcció interna i la gestió dels serveis i assumptes en matèria de Recursos Humans de l’Ajuntament d’Eivissa al Sr. Enrique Sanchez Navarrete, actual Regidor de Benestar Social. Mitjançant el present, de conformitat a. previst al article 44 del RD 2568/1986 de 28 de novembre, pel qual s’aprova el Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals i en virtut de les facultats que em confereix la legislació vigent RESOLC:



PRIMER.- Modificar el decret de data 18 de juny de 2007, revocant la delegació en matèria de personal acordada en el seu dia a favor del Regidor Sr.Ricardo Albín Pascual i nomenant al Sr. Enrique Sanchez Navarrete, Regidor de Benestar Social i Recursos Humans, delegant en favor del mateix el coneixement previ, la preparació dels acords i la direcció interna i gestió dels serveis i assumptes en matèria de Personal i Benestar Social, que inclou l’àmbit de la formació i inserció laboral, del voluntariat i de la prestació de serveis socials. La delegació relativa als assumptes de Personal serà supervisada per part del Delegat de l’Àrea d’Administració Municipal i no inclou la facultat de resoldre mitjançant actes que afecten a tercers, sense perjudici de les delegacions de firma que es puguin atorgar.



SEGON.- Notificar el present acord als interessats i a les diferents dependències municipals.


TERCER.- Que es doni compte del present Decret al Ple de la Corporació i es procedeixi a la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears, sense perjudici de la seva efectivitat desde el dia de la data.
Eivissa, 20 de gener de 2009.



L’ALCALDESSA, Lurdes Costa Torres, En don fe, EL SECRETARI
ACCTAL., Joaquim Roca Mata’
Eivissa, 20 de gener de 2009.
L’ALCALDESSA, Lurdes Costa Torres

10 comentarios:

Anónimo dijo...

1º Dime de qué presumes y te diré de qué careces.
2º No hacía falta esperar al BOIB para eso. Lo habían publicado ya todos los diarios de Ibiza, pero claro los de este blog no os enteráis de nada, como ya habéis demostrado tantas veces

Anónimo dijo...

Pica ehhhhh!

Anónimo dijo...

Y es que además quitarle los temas de personal no tiene ninguna importancia. El conflicto de intereses está en que sea concejal de Policía porque esta responsabilidad choca con su trabajo de abogado defensor de delincuentes varios.

Anónimo dijo...

En la policia estan de el y del Juanjo hasta donde no esta escrito, si esto fuera una empresa privada estarian en la puta calle.

Anónimo dijo...

Esto solo es un caso más del deterioro que sufre el equipo de Lurdes Costa, la desorientación y agotamiento del proyecto, llevan cayendo en barrena desde los seis meses posteriores de ganar las elecciones.

Anónimo dijo...

Si en la policía local están de sus nuevos jefes hasta arriba es que vamos bien. Hasta que llegaron los dos aquello era una casa de ... donde todos hacían lo que querían.

Anónimo dijo...

La siguiente en la purga la Sandra Mayans, vaya tropa que decia aquel.

Anónimo dijo...

Pues ya sería hora!

Anónimo dijo...

Es que parece que no, pero Lady Lurdes Iberia tiene mano de hierro como la Tacher.

Anónimo dijo...

naucil veliko