Eivissa Universal, es un foro libre de opinión para diferenciar la izquierda de la derecha por lo que haga, no por lo que diga, para poder publicar todo aquello que la oficialidad no te publica y donde cabe todo el mundo, los de aquí y los de allí, sería muy bueno que lo hicierámos divertido.

miércoles, 29 de abril de 2009

Melic

A poc que el Partit Popular es disciplini, deixi de manifestar externament les seves diferències, arribi a sumar totes les seves sensibilitats i s'aglutini entorn a un "lider"; amb poc esforç, i malgrat tots els escàndols de corrupció apareguts a l'època Matas, acabaran amb l'hegemonia progressista, tant a la CCAA com a l'illa, així com a algún municipi eivissenc, tornant, un cop més, a la cara fosca de la realitat. Tornaran les manifestacions i tensions socials, perquè quan els progressistes estàn fora de les institucions prenen el carrer i quan estàn dintre fan el mateix que aquells als quals critiquen, amb una petita diferència; ho fan pitjor.

El primer avís seriós serà a les pròximes eleccions europees; el principal partit progressista se'n portarà el primer cop, que ja s'ha posat de manifest en les insalvables diferències entre el PSM i ERC, que han provocat que no puguin concòrrer junts als comicis i que el PSM adverteixi que tindrà severes conseqüències en el futur, obrint així l'enèsima crisi en els partits que conformen el Govern.

A Eivissa la tensió interna existent en ExC és cada dia pitxor. D'una banda IU i els càrrecs públics i per l'altre ERC, GEN i els independents; els primers cada vegada més pròxims i lliurats al PSOE i els últims intentant guardar les essències que probablement els van fer guanyar les últimes eleccions. Un PSOE inexistent, que no es sap on està ni el que pensa (si pensa) ni el que vol (si és que vol qualsevol cosa), basicament dedicat al folklore i a escalfar cadira que a fer xarxa social i explicar les polítiques institucionals (encara que és difícil explicar el que no hi ha).

En les institucions el panorama no és més encoratjador, amb un descrèdit important a la societat, amb sectors molt empipats a l'àmbit de l'esport, de la sanitat, justícia, hotelers, constructors, petits comerciants, taxistes... Amb una gestió transparent, a més d'inexistent, i en un moment social molt delicat on hi ha milers d'eivissencs amb dificultats econòmiques per la crisi. Com exemple n'hi ha prou amb dir que l'alberg ja s'ha quedat petit, els menjadors socials han triplicat els seus usuaris, els petits comerços están tancant, les contractacions de personal en els hotels s'està endarrerint i serà significativament menor, el que implica que la situació al tancament de la temporada turística pot ser dramàtica per a moltes famílies.

Les actuacions del Consell i l'Ajuntament d'Eivissa deixen molt que desitjar. La penúltima: el que han fet amb els terrenys del nou Hospital, on al final el Govern de les Illes Balears haurà de prendre una mesura que la podria haver pres fa ja any i mig, i que encara avui ens preguntam perquè no ho va fer (així almenys tindríem alguna part de l'hospital començada). Doncs així gairebé tot; molta feina mediàtica, que va bé un temps, però que al final en una societat tan petita com la nostra deixa de funcionar i tot se sap, per que el milor funciona és el boca a boca.

Però tot i així el PP segueix mirant-se el melic i més pendent de les seves misèries que de la societat deixant passar una oportunitat d'or.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt ben dit!

No hi ha res que funcioni!!!

Anónimo dijo...

Que decepción, salvo ellos mismos que se lo repiten a diario muchas veces, la gente ya esta cansada de Tarrés y su banda y de Lourdes Costa y la suya en menos de dos años.
Los ecologistas a los cuales utilizarón sin el más minimo pudor, al IEE al cual ni untandolo con subvenciones, los seguidores del Ibiza acabaran pidiendo la quema publica de Tarrés en Plaza publica y así la mayoria de gente.
La única esperanza es, que el sector sano de EXC espabile y todavía se puedan enderezar las cosas y poder votar a algún grupo en las próximas.

Anónimo dijo...

És una llàstima que després de tot l'esforç fet per a que tornessin a governar els progressistes, la manca de lideratge social i polític ens porti a que torni a governar el PP com si fos una maledicció bíblica per a aquesta illa.

Anónimo dijo...

En las europeas, ¡ Voto en blanco ! y así que vayan tomando apuntes para las próximas locales y autonomicas.

Anónimo dijo...

Eso, voto en blanco así sabremos que soys 3 o 4 los que tanto ruido haceis.

Anónimo dijo...

Tot i que no estic d'acord amb algunes de les coses que diu aquest post d'Eivissa Universal, s'agraeix que no hi hagi el to groller i vulgar a què ens tenen acostumats els blogs de política d'Eivissa. Mantinguem-ho entre tots.

Anónimo dijo...

es lo que tiene la falta de preparacion e inteligencia, al principio con ser agradable, gracioso y prometer a todo el mundo lo que quiere oir se va tirando, pero al final de nota.

Porque no nos vamos preguntando por algunos concejales y consellers, de todo el berenjenal del pgou de vila el concejal de urbanismo no tiene ninguna culpa?

La alcaldesa no tiene culpa?

Al principio "colo" lo de que el consell como eran del pp y nos tenia mania pues no nos aprobaban el pgou, luego ha resultado que eso era una MENTIRA.

Supongo que algun día lo aprobaran, todo llega, pero no me quitara la idea de que las personas que han intervenido son unos indocumentados.

Al final ya no se si vale la pena que se apruebe el pgou, quizas seria más interesante hacer alguna modificacion puntual, total para lo que queda o quedara.

indocumentados..