jueves, 29 de octubre de 2009
PERDIDA DE DIGNIDAD (el cambio de Eivissa pel Canvi)
Hoy el decano de la prensa publicaba un artículo sobre Eivissa pel Canvi, ExC para los amigos.
El artículo titulado EL CAMBIO DE EIVISSA PEL CANVI, merece nuestra felicitación. Y desde el punto de vista de la redacción del Eivissa Universal, no es ni más ni menos que la constatación de que el poder cambia y de que algunos además, jugaron con las cartas marcadas y haciendo trampas. Vendiendo algo, porque quedaba bien, pero que no estaban dispuestos a cumplir.
Haciendo perder un poco más, la poca dignidad que le queda ya a la izquierda Ibicenca.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
16 comentarios:
però hi ha algú sospitós de corrupció dins EXC?
de què collons estau parlant?
Son tales los borbotones de perdida de credibilidad de EXC que llegara al final de la legislatura no solo peleados entre ellos, sino también con tal divorcio con su electorado que cualquiera de los personajes que ahora los representan no podrán volver a dedicarse a la vida publica con mínimas garentias de éxito en muchos años.
Una decepcionada que se los creyó los ayudo y los voto, cosa que no volveré hacer ni loca.
La corrupció d'EXC no és econòmica és ètica i moral.
Jo vaig veure Albert Prats fent pràctiques pujant les escales del jutjat de la mà del president.
El unico codigo etico que conozco es el codigo penal .
El pobre de Montilla no se habia enterado que un alcalde de un pueblecito que ni sale en el mapa escondido entre valles angostos de los MOntes Pirineos se dedicaba a mangonear al estilo Julian Muñoz , el pueblecito se llama Santa Coloma de no se qué .
Pues a mi me da igual si exc cambio su código ético en 30 días. La diferencia entre un texto y el otro no es como para llevarse las manos a la cabeza, ni como para firmar un articulo con tanta mala baba.
Donde dice imputados, corrige por inculpados. La declaración de bienes la marca la ley y no el código ético, por tanto, sobra del mismo y, los motivos de suspensión de militancia tales como homofobia, se deberían dar por supuestos en cualquier partido progresista.
Que un periodista del prestigio del j.l.f. Lo tache de renuncia a los principios, con tanta opinión y mala fe, lo desacredita como paradigma del periodismo neutral y de investigación.
Con la que esta calendo, con casos sobradamente contrastados, el articulo y la olemica son pura demagogia barata. Saludos a tots
Seguro que a ti te da igual, tu ética es tan laxa como tu moral, seguramente parecido a tus principios y a la manera de ejercer tu cargo publico.
http://www.elpais.com/articulo/espana/Vega/anuncia/nuevas/medidas/corrupcion/elpepuesp/20091030elpepunac_18/Tes
Marta Diaz directora de Justicia, sabia elección
Joder, esto ha sorprendido hasta en Cataluña que estan acostumbrados a las mayores guarradas de la política naiconalista-socialista-ecologista.
Lo saca La Voz de Barcelona a plena portada
marta diaz, una buena eleccion? y porque? los que LA hemos sufrido como juez sustituto NO pensamos lo mismo y punto.
¿No vais a rectificar esto una vez visto que EXC no ha cambiado nada des de que manda ni antes?
El codi ètic d´Eivissa pel Canvi
El passat dimecres, aquest Diari recollia una notícia amb la qual la Coordinadora d´Eivissa pel Canvi (ExC) està en absolut desacord tant pel que fa al seu contingut com per, sobretot, al seu enfocament. Aquesta notícia que qüestiona l´honorabilitat dels càrrecs públics d´ExC així com la de l´ètica de la formació no va ser contrastada per part del Diari abans de la seva publicació.
Hi ha moltes vegades que les coses són molt més simples del que pot parèixer a priori. I només s´haurien de demanar per poder ser aclarides. ExC va presentar el 29 de març de 2007 el seu codi ètic, en aquell mateix moment el document va ser penjat a la nostra pàgina web. Després d´algunes consultes de caire jurídic, aquest document va ser modificat en alguns aspectes abans de les eleccions de maig de 2007. En primer lloc, es va canviar la paraula ´imputat´ per ´inculpat´ atès que els candidats al Consell i Parlament, així com altres persones de la formació, es trobaven en aquesta situació com a conseqüència del seu activisme antiautopista; si es mantenia aquest redactat, Albert Prats, Marián Suárez, J.M López Garí o Miquel Ramon, entre d´altres, es podrien haver vist en la situació de dimitir en el cas de ser elegits als comicis dels 2007. També es va considerar que la condició d´imputat podia esdevenir d´acusacions sense fonament fetes amb mala fe política, l´únic objectiu de les quals seria obligar als nostres representants a deixar les seves responsabilitats públiques mentre que la d´inculpat suposava l´existència d´indicis de delicte dins el procediment judicial. Així mateix es va substituir l´enumeració dels possibles delictes que suposarien la dimissió o el cessament per un genèric «violació dels principis del que inspiren aquest codi ètic» deixant la porta oberta a possibles delictes no recollits en la primera enumeració, ampliant, per tant, el primer redactat de caire més restrictiu. En segon lloc, es va adaptar la declaració pública dels ingressos a la normativa vigent, considerant la coincidència entre el que es pretenia i allò recollit a la legislació en vigor, garantint així la transparència absoluta dels ingressos de tots els nostres càrrecs. En tercer lloc, i pel que fa al nomenament de familiars com a càrrecs de confiança es va considerar necessari precisar de quins familiars es tractava; lluny d´obrir les portes de la contractació als familiars llunyans, com interpreta el diari, s´intentava deixar ben clar què no es podia fer. En aquest redactat varem tenir molt present la complexitat de les relacions familiars en un lloc de tant reduïdes dimensions com és Eivissa. Finalment, es va decidir llevar del codi ètic la investigació de les autovies d´Eivissa i traslladar-la als acords de govern perquè obliguessin a tot el Govern i, per tant, al senyor Antich, com així ha passat; d´altra banda, es va pensar més adient la contractació d´una auditoria tècnica i econòmica per la complicació que suposava revisar tot el procés de construcció de les autovies. No es rebaixava, per tant, l´objectiu inicial sinó que es pretenia assegurar la seva efectivitat.
El nostre codi ètic va incorporar-se als acords electorals amb el PSOE i va ser signat conjuntament per ambdues forces el 19 d´abril de 2007. Des de llavors, no s´ha canviat.
De fet aquell primer document inicial va continuar penjat de la nostra pàgina per error, i gràcies al Diari (tal volta de la manera menys oportuna) l´hem pogut corregir.
És cert que vivim temps de corrupció política sense precedents. És cert que l´obertura de causes judicials per les actuacions dels governs autonòmic i del Consell de Mallorca de la passada legislatura ha suposat la desfilada de desenes de càrrecs públics de diferents partits pels jutjats. És cert que més del 10% dels actual parlamentaris de les Balears estan imputats i/o encausats amb presumptes casos de corrupció. És cert que això genera un malestar general que nosaltres compartim i un inevitable descrèdit i desafecció de la política. Però, és cert també que ExC és l´única formació política d´Eivissa i de les Balears amb representació institucional, juntament amb el Bloc per Mallorca-PSM-Verds, que no compta amb cap membre seu imputat, encausat ni que remotament pugui ser relacionat amb casos de corrupció.
Dit això, des d´ExC reiteram el nostre compromís amb els principis del nostre codi ètic, el mateix que hem defensat des que ens varem presentar a les eleccions i continuam reivindicant la dignitat de l´exercici de l´activitat política al servei de l´interès comú i la imprescindible compatibilitat de política i ètica, i poden estar tranquils tots els qui han confiat amb nosaltres, que els càrrecs d´ExC passen amb nota el nostre codi ètic i qualsevol altre que es vulgui aplicar. No tothom pot dir el mateix.
La corrupción a veces no se puede probar , pero se intuye .
Extraño que lo del pisito , ganado en una subasta gris , de la flamante directora de justicia , lo haya sacado el ultima hora y no Joan Serra .
ESta directora es de ExC o es del PSOE .
Ahora que pienso, Joan Serra no era como se llamaba aquel bandoler de LLuis LLach
Lo extraño es que Ultima Hora se preste al juego de publicar una información tan falsa como las monedas de 3 euros.
Publicar un comentario